Cliënt vertelt…

“Bij ons was het eigenlijk scheiden of in relatietherapie. We zijn blij dat we bij Mirjam terechtkwamen, want we zijn weer op de goede weg, en de scheiding gaat gelukkig niet door!”
— Jasper en Joris

Wij wisten niet wat we moesten verwachten, maar het was meteen een warm bad van begrip. Dat we niet alleen staan en veel mensen dit hebben sterkte ons ook. De vragen en opdrachten hielpen heel erg.
— Masha en David


Mirjam weet precies de vinger op onze zere plek te leggen. Hierdoor werden we ons snel bewust van wat we niet goed deden in onze relatie. Met haar praktische aanpak en kennis kunnen we weer door!
— Jaap en Eline

Wij kwamen samen bij Mirjam voor relatietherapie omdat ik mij helemaal niet meer prettig voelde in de relatie met mijn man Jos. Mirjam kwam erachter dat ik een milde depressie had. Wij kunnen geen kinderen krijgen en dat bleek achteraf veel zwaarder voor mij te zijn dan ik dacht. Ik dacht dat het door onze relatie kwam dat ik me nooit meer blij voelde. Ik heb een aantal sessies alleen gehad en dat heeft enorm geholpen. Hierdoor konden we met een paar sessies relatietherapie weer vooruit. Het gaat weer goed met mij en met ons samen, ik ben zo blij!
— Leanne (39)

Wij zijn uiteindelijk in goed overleg uit elkaar gegaan, maar wel als vrienden, en dat hebben we te danken aan Mirjam.
— Adri (60)

Wij wilden eigenlijk niet nog 30 of 40 jaar verder op deze uitgebluste manier. De spanning was er volledig af, en we leefden volstrekt langs elkaar heen. Wij hebben geen kinderen en werken allebei hard, maar nu hebben we gezien dat de relatie echt aandacht en energie vraagt .We hebben hard gewerkt en er veel voor terug gekregen, we voelen onszelf weer heel gelukkig met elkaar.
— Lidy (45)
Ik ben eind vorig jaar samen met mijn vriend bij Mirjam terechtgekomen nadat een kennis mij op haar gewezen had. Ik zat er helemaal doorheen met een man die keihard werkt als arts en ook nog aan het promoveren is, en met twee kleine kinderen van 1 en 3. Ik had het gevoel dat onze relatie helemaal niks meer voorstelde. Mirjam ging voortvarend te werk en ook op een positieve manier. Ze gaf hele goede uitleg, en de opdrachten waren helder en brachten echt inzicht. Het gaat een stuk beter met ons!
— Marieke (38)

Mirjam was tijdens onze relatiecrisis een rots in de branding! Hoewel ik een affaire had waar mijn partner achter was gekomen, echt een enorme crisis dus, zijn we toch weer bij elkaar en we hebben er echt van geleerd. Fantastisch, dat hadden we nooit zelf kunnen doen!
— Joop (57)

Wij hebben bij Mirjam aan de bel getrokken toen ik vreemdgegaan was en mijn vrouw Marije dat ontdekte. Ik wilde perse Marije niet kwijt en gelukkig wilde zij samen in therapie. Ik dacht dat Mirjam mij wel heel erg zou gaan beschuldigen, maar dat gebeurde helemaal niet. Ze vertelde heel duidelijk wat vreemdgaan met de partner doet en hoe je kan zorgen dat het weer goedkomt. Ze is ook eerlijk, geeft geen garanties, maar wij zijn weer op de goede weg terug.
— Jacques (44)

Ik moet zeggen dat ik enigszins sceptisch was over het fenomeen relatietherapie, maar ik wist wel dat er iets moest gebeuren, onze relatie was namelijk geen echte relatie meer, we waren, zoals Mirjam dat noemde: alleen maar vadertje en moedertje aan het spelen. Nu weten we dat onze relatie samen op de eerste plaats komt, en de kinderen ( we hebben er 3 onder de 7) komen daarna op een mooie tweede plaats!
— Mirielle (39)