Relatietherapie 't Gooi, Bussum

Ik geeft relatietherapie aan stellen die graag hun relatie weer goed en gelukkig willen krijgen. Ik heb inmiddels al meer dan 800 echtparen en stellen geholpen om hun relatie weer op de rit te krijgen. Elk verhaal is anders, iedere relatie is anders, niks is raar en je kunt bij mij alles bespreken. 

Ik heb mij in de loop van de jaren steeds meer gespecialiseerd in deze vorm van therapie. Want een psycholoog of therapeut die normaal gesproken veel mensen individueel begeleidt is naar mijn mening niet ook automatisch in staat om twee mensen te begeleiden. Daarom heb ik na de Academie voor Pyschotherapie diverse cursussen gevolgd die specifiek gericht zijn op relatieproblematiek. Ik heb ongelooflijk veel mensen in mijn praktijk gezien met allerhande relatieproblemen. 

Ik werk met de methode van John Gottman, een zeer bekende relatietherapeut en onderzoeker in Amerika. Hij heeft al 30 jaar stellen onderzocht in zijn ‘lovelab’ in Seattle, en hij heeft heel veel boeken en leermateriaal ontwikkeld voor relatietherapeuten en hun clienten. Shirley Glass  heeft veel onderzoek gedaan naar de dynamiek in een relatie waarbij er één partner is vreemdgegaan. Ook met haar methode werk ik in mijn praktijk. 

Daarnaast haal ik mijn inspiratie uit de Human Givens (www.humangivensnederland.nl). 

Ik ben een praktisch en positief ingesteld mens, en in mijn werk uit zich dat in een doelgerichte en positieve aanpak. Je kunt over alles praten, ook over ‘nogal privédingen’.  Mijn motto is: “ alles wat je aandacht geeft dat groeit en bloeit,” dus aandacht voor de positieve dingen in je relatie, en voor de behoeften van de ander, dat werkt beter dan blijven stilstaan bij wat er niet goed is aan de ander. 

 

De praktijkruimte is in Bussum.  Stellen uit 't Gooi (Bussum, Naarden, Huizen, Eemnes, Laren, Blaricum, Nederhorst den Berg, Hilversum, ‘s Graveland, Weesp  Amsterdam en Muiden) weten mijn praktijk te vinden. 

Contact >


Relatietherapeut 't Gooi, Bussum

Mirjam Beekman is relatietherapeut in Bussum en schrijft over relaties, relatieproblemen, maar vooral ook oplossingen. 

In het kort: Academie voor Psychotherapie, Human Givens cursus module 1, John Gottman cursus relatietherapie deel 1 en 2, jarenlange praktijkervaring relatietherapie en individuele therapie.

Lees meer > 


Tarieven voor relatietherapie: 

Relatietherapie   € 55 pp per 60 minuten incl BTW
Individuele therapie € 90 per 60 minuten incl BTW
Relatietherapie online pakket € 485 incl BTW (zie shop)

Ik word door veel verzekeringen vergoed via de aanvullende polis. Check je polis om te zien of therapie of relatietherapie vergoed wordt.

KVK nr 32148821, Bankrelatie: 537736808 tnv Beekman psychotherapie, lidnr VIT: 417.13A, AGB-code 90-52143, zorgverlenerscode 90/043392, RBNG licentienr: 205043R.


Ik ben eind vorig jaar samen met mijn vriend bij Mirjam terechtgekomen nadat een kennis mij op haar gewezen had. Ik zat er helemaal doorheen met een man die keihard werkt als arts en ook nog aan het promoveren is, en met twee kleine kinderen van 1 en 3. Ik had het gevoel dat onze relatie helemaal niks meer voorstelde. Mirjam ging voortvarend te werk en ook op een positieve manier. Ze gaf hele goede uitleg, en de opdrachten waren helder en brachten echt inzicht. Het gaat een stuk beter met ons!
— Marieke (38)
Mirjam was tijdens onze relatiecrisis een rots in de branding! Hoewel ik een affaire had waar mijn partner achter was gekomen, echt een enorme crisis dus, zijn we toch weer bij elkaar en we hebben er echt van geleerd. Fantastisch, dat hadden we nooit zelf kunnen doen!
— Joop (57)
Wij hebben bij Mirjam aan de bel getrokken toen ik vreemdgegaan was en mijn vrouw Marije dat ontdekte. Ik wilde perse Marije niet kwijt en gelukkig wilde zij samen in therapie. Ik dacht dat Mirjam mij wel heel erg zou gaan beschuldigen, maar dat gebeurde helemaal niet. Ze vertelde heel duidelijk wat vreemdgaan met de partner doet en hoe je kan zorgen dat het weer goedkomt. Ze is ook eerlijk, geeft geen garanties, maar wij zijn weer op de goede weg terug.
— Jacques (44)
Ik moet zeggen dat ik enigszins sceptisch was over het fenomeen relatietherapie, maar ik wist wel dat er iets moest gebeuren, onze relatie was namelijk geen echte relatie meer, we waren, zoals Mirjam dat noemde: alleen maar vadertje en moedertje aan het spelen. Nu weten we dat onze relatie samen op de eerste plaats komt, en de kinderen ( we hebben er 3 onder de 7) komen daarna op een mooie tweede plaats!
— Mireille (39)
Wij kwamen samen bij Mirjam voor relatietherapie omdat ik mij helemaal niet meer prettig voelde in de relatie met mijn man Jos. Mirjam kwam erachter dat ik een milde depressie had. Wij kunnen geen kinderen krijgen en dat bleek achteraf veel zwaarder voor mij te zijn dan ik dacht. Ik dacht dat het door onze relatie kwam dat ik me nooit meer blij voelde. Ik heb een aantal sessies alleen gehad en dat heeft enorm geholpen. Hierdoor konden we met een paar sessies relatietherapie weer vooruit. Het gaat weer goed met mij en met ons samen, ik ben zo blij!
— Leanne (39)
Wij zijn uiteindelijk in goed overleg uit elkaar gegaan, maar wel als vrienden, en dat hebben we te danken aan Mirjam.
— Adri (60)
Wij wilden eigenlijk niet nog 30 of 40 jaar verder op deze uitgebluste manier. De spanning was er volledig af, en we leefden volstrekt langs elkaar heen. Wij hebben geen kinderen en werken allebei hard, maar nu hebben we gezien dat de relatie echt aandacht en energie vraagt .We hebben hard gewerkt en er veel voor terug gekregen, we voelen onszelf weer heel gelukkig met elkaar.
— Lidy (45)